güzellik,

Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğü

09:50:00 aylin 1 Comments

Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğü kullanıcı yorumu. Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğünü kullananlar.Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğü işe yarıyor mu?



Yağlı ve akneli ciltlere sahip kişiler söz konusu yüz yıkama ürünü olunca genelde tercihlerini agresif temizleme ürünlerinden yana kullanırlar. Agresif ürünlerin daha etkili olduğu sanılsa da aslında bu tür ürünler cildi tahriş eder, gereğinden fazla kurutur bu nedenle cildin daha fazla yağ üretmesine sebep olur ayrıca sivilcelendirmeyi arttırabilir. Bu nedenle yağlı ve akneli ciltler aslında kendilerine göre uygun bir yüz yıkama ürünü bulmakta zorlanırlar. Bugün size tanıtacağım ürün yağlı ve akneli ciltleri tahriş etmeden temizlemeyi vaad eden bir yüz temizleme köpüğü.Zaten resimden de anlaşılacağı üzere  Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğünden bahsedeceğim size.

Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğü klinik olarak test edilmiş ve 5.5 ph değerine sahip olduğu için cildin dış mantosuna zarar vermiyor. Köpük bir yapıda olması da her cilt tipi için uygun hale getiriyor. Yani hassas cilt de normal cilt de sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor.Cildinizin yağlılık oranına göre isterseniz cildinizde 5 dakikaya kadar bekletebilirsiniz.


Şimdi size Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğünün bendeki etkilerinden bahsedeceğim. Öncelikle gerçekten cildi tahriş etmediğini kurutmadığını söylemeliyim. Var olan sivilcelerimi tamamen geçirmese de yenilerinin çıkmasını engellediğini söylemem gerekiyor. Hafif, hoş bir kokusu var

Ben Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğünü sabahları kullanıyorum. Sabahları cildimi tahriş etmeyecek bir ürün kullanmaya özen gösteriyorum yoksa zaten sabah tahriş olmuş bir cildin bütün gün dış etmenlerden dolayı daha fazla tahriş olabileceğine inanıyorum.yani Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğü sabahları yüzü yıkamak için yeterli oluyor.

Peki Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğünun olumsuz yanı ne? Bana göre makyaj kalıntılarını temizleme konusunda etkili bir ürün değil. Her şey iyi hoş güzel ama makyaj yapan biri sadece bu ürünü kullanarak cildini arındıramaz bence. Bu nedenle akşamları başka bir temizleyici kullanmayı tercih ediyorum.


Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğünün fiyatı 150 ml ürün için 30 - 40 Lira arasında değişiyor. Ben Almanyadan 6€ gibi bir fiyata temin etmiştim. Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğünü bir daha alır mıyım? Yani sadece sabah kullanmak için alabilirim ama ana yüz yıkama köpüğüm malesef olamaz.

Sizin Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğü hakkında düşünceleriniz neler? Aranızda Sebamed yağlı ve akneli cilt için temizleme köpüğünü kullanan var mı?

You Might Also Like

1 yorum:

  1. Teşekkür ederim ince zarif yazınız ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil