güzellik,

La Roche Posay Anthelios AC 30 Koruma Faktörlü Güneş Kremi

15:19:00 aylin 0 Comments


Haziran ayı geldi çattı. Hazır hafta sonu gezmeleri de başlamışken sizi çok ama çok severek kullandığım bana göre sivilceli ve yağlı ciltler için en iyi güneş koruyucu krem ile tanıştırmak istiy
orum. Karşınızda La Roche Posay Anthelios AC 30 koruma faktörlü mat güneş kremi. Evet yanlış duymadınız ay gibi parlamayan mat bir güneş kremi! Özellikle yazın sıcakların artmasıyla beraber zaten yağlı olan ciltlerin terlemesi üstüne bir de bizi çok parlak gösteren ay yüzlüye dönüştüren parlak güneş kremleri uygulayınca iyice parlak ve yağlı bir görünüme neden olmaktadır. Üstelik çoğu güneş kremi tüm bunlar yetmiyormuş gibi bir de yağlı içeriğinden dolayı akneye neden oluyor.Ama artık imdadımıza benim üç yıldır kullandığım hatta benden daha da yağlı bir cildi olan ablama da alıştırdığım La Roche Posay Anthelios AC 30 koruma faktörlü güneş kremi yetişiyor.



La Roche Posay'in kendi sayfasında bu ürün hakkında zaten güneşe karşı hassas ve akneye meyilli ciltler için bir ürün yazıyor. Hele ki sivilce tedavisinde olan kişilerin güneşe karşı daha hassas oldukları, güneş korumasız dışarıya çıktıklarında resmen ciltte leke oluşumuna davet çıkardıkları bilinirken bu tarz güneş kremleri tam kurtarıcı olabiliyor.

Şimdi bu güneş kreminin genel olarak özelliklerinden bahsedeyim.
+ Kesinlikle sivilce oluşumuna neden olmuyor. (komedojenik değil)
+ Sebum emici özelliği varmış ve bu nedenle gerçekten mat bir bitiş sağlıyor.
+Üstüne gayet kolay makyaj uygulanabiliniyor.
-/+ Koruma faktörü 30.Sanki 50 olsa daha iyi olabilirdi ama sık sık tekrar uygulayarak bu olumsuz yan giderilebiliniyor zaten bu nedenle aşırı bir eksi değil bence ( Kremin 50 koruma faktörlüsü üretildi mi bilmiyorum)
+/- Kimisine göre artı kimisine göre eksi olan bir özellik ise yüzü beyaz yapıyor. Yani bazıları bu beyazlıktan hoşlanıyor ama ben pek sevmiyorum.
- Fiyatı 50 ile 70 arasında değişiyor. Kaliteli bir ürün aslında para verilir de, gönül ister ki daha uygun olsun :)
- Diğer bir eksiği de sürümünün biraz daha zor olması. Çok kolay dağılmıyor ama yani aslında büyük bir sıkıntı değil benim için.




En sevdiğim diğer bir özellik ise ambalajı. Güneş kreminin ağzının bu şekilde olması hem daha tasarruflu kullanım sağlıyor (ihtiyacınız kadar alabiliyorsunuz) hem de daha hijenik bana göre.

 Sevgili okurlar, siz La Roche Posay Anthelios AC 30 koruma faktörlü mat güneş kremini nasıl buldunuz? Tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirm.

Sivilcesiz ve lekesiz kalın :) 


You Might Also Like

0 yorum: