kesfet,

#Followme to the wedding of MuradOsman and Yourleo!

08:52:00 aylin 2 Comments

#followmeto the wedding of MuradOsman and Yourleo

Sanırım uzun zamandır gıpta ile takip ettiğim Murad Osman ve Yourleo'yu bilmeyeniniz kalmamıştır. Follow me to projesi ile dünyayı gezerken aynı konseptli resimlerine bakarken ağzım açık kalıyor ve "Allahımmmm ben de istiyorummmmmmm!" diye diye karıştırıyorum instagram hesaplarını. Ama şu güzelliklere baksanıza? Gerçekten çok başarılı, hem çok yaratıcı hem de daha önce yapılmamış bir şey. Haliyle bir kaç tane çakması da çıktı hemen, ama taklitler aslını yaşatır. 

Peki ya bilmeyenlere birkaç resim göstereyim mi? Hadi bakalım hep beraber bakalım :) 

Ve bunun gibi bir çok şehirde bir çok ülkede o kadar güzel mekanları ve anları yakalamış ki fotoğrafçı Murad Osman. Ayrıca sevgilisi ( ya da artık eşi) Natalia Zakharova zaten fiziğiyle olsun yüzüyle olsun zaten çok güzel bir kadın. Yani ne desem acaba? İnstagramda @muradosmann 'ı ve @yourleo'yu takip ederseniz görürsünüz zaten :)

Peki bu insanlar hiç Türkiyeye gelmemiş mi? Tabii ki gelmiş, bunlar da istanbulda'ki çekimden bir kaç resim :)


Şimdi gelelim asıl olaya. Murad Osman ve Ortalama iki yıldır takip ettiği kız evlenmişler! Ya ve evlenirken bile #followmeto resmi çekmeyi ihmal etmemişler :) Zaten anladığım kadarıyla evlilik teklifini bile o şekilde yapmış murad. O ilk resme bakarsanız anlarsınız zaten. Bu insanları ilk keşfettiğimde aklıma takılan ilk soru "acaba sevgililer mi?" . Ve artık sanırım hepimiz cevabını öğrendik. Sevgililermiş ve evlendiler. 

Ya bence bu çok güzel bir fikir, Allahım mutluluklarını daim etsin, ama sevdiğinle ülke ülke gezmek ve her ülkede böyle bir hatıra fotoğrafının olması çok harika bir şey.





Siz ne düşünüyorsunuz? Rüya gibi değil mi? En beğendiğiniz resim hangisi? 





Resimler buradan alıntıdır.

You Might Also Like

2 yorum:

  1. Murad Osman instagram hesabını bende takip ederim ve çokk başarılı bulurum...takipteyim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim gerçekten çok başarılı bir fotoğrafcı :)

      Sil