ordanburdan,

Konserlerde karşılaşmamız olası tipler

13:26:00 aylin 0 Comments




Dün arkadaşlarımla “mor ve ötesi” konserine gittik. Konser alanı yurduma 3 dk yürüyüş mesafesinde olunca 9 da bile çıksan yer buluyorsun. Aslında sıkıntı yer bulmakta da değil de... Sıkıntı benim 1.60 boyunda ortalama bir Türk kızı olmamda. Ve konserdeki geri kalanların da 1.60 boyundaki Türk kızının konseri rahatca izleyememesine neden olan 6 insan tipi olması

1- En başta sözüm sana,kıvırcık ve  kabarık saçlı kız. Zaten saçın kabarık, belli daha da kabartmışsın. Tamam kabartmışsın da, o kadar kabartmışsın ki önümü göremiyorum. Boyun da zaten uzun. Saçın da konser boyunca ağzıma girdi. Neden? Neden Saçını o kadar kabartırsın?

2- Sonra sözüm kime biliyor musunuz? Kabarık saçlı kızın yanındaki saçını kocaman topuz yapan kıza. Canım, cicim, şekerim? Tamam çok güzel olmuş çok yakışmış da. Yani zaten boyun 1.70 bir de topuz yapmışsın 10 cm. Sadece ben değil, hiç kimse bir şey göremedi, duydum ki arkandaki fotoğraf çekmeye çalışanlar topuzunu Mor ve Ötesinin solisti sanıp onu çekmiş.

3- Peki ya profesyonel fotoğraf makinesiye önüme geçip saatlerce grubun fotoğrafını çekip duran bay kendini çok havalı sanan fotoğraf makineli çocuk? Ne yapacaksın ya o kadar fotoğrafı? Ne yapacaksın, hadi arada çek, farklı şarkılarda çek, ama sürekli neden çekiyorsun?  Gerçi önümdeki kıvırcık saçlı ve topuzlu kızdan göremeyince konseri makinenden takip ettiğim de doğrudur ya neyse.

4- Uyarma sırası da sigara içenlerde. Biliyorum canınız iistiyor keyifli geliyor seviyorsunuz ama neredeyse saçımı başımı ceketimi çantamı yakıyordunuz. Benim elimi kaldırıp mesaj atmaya alanım yoktu sen orda sigara yakıp içmeye çalışıyorsun. Sadece içmekle kalsa, dumanını üstüme üstüme üfllüyorsun. Sevgili sigara içenler, lütfen dikkatli olalım 2 saat içmeyin ya da insanlardan uzakkaşıp için, olmadı nikotin bandı kullanın kardeşim. Ama konserde başkalarını rahatsız ediyor olabilirsiniz.

5- Peki ya bir insan boyutunda çantasıyla takılan kız. Kızım ne o çanta? Konsere öyle çantayla mı gelinir. Ufak bir çanta tak geç cüzdan telefon, hadi fotoğraf makinen varsa onu da al ama içinde insan cesedinin olabileceği büyüklükteki çantayı takma. Takıyorsan eğer aralardan geçerken o büyük çantanın olduğunu hatırla ve insanlara takılıp onları sürükleyebileceğini unutma. O çantayla dans da etme, orama burama çarpıyor sonra zaten sığamıyoruz bir de getirmişsin çantayı...

6- Son Sözüm de sana, sevgili uzun boylu olduğu halde topuklu ayakkabı giyen kız. Maşallah çok güzelsin hoşsun uzunsun... Ama dediğim gibi bu ülkelede kızların boy ortalaması 1.60 sa erkeklerinki de 1.70 1.75 falan yani. Hem boyuna uygun sevgili bulmakta zorlanırsın, hem de konserde bizim görebilmemize engel olursun. Bu önemli Sır’ı asla unutma sevgili uzun boylu olduğu halde topuklu ayakkabı giyen kız. 


Sizin de varmı eklemek istediğiniz varsa yorumlara yazabilirsiniz :) Unutmayın ki bunlar sadece mizah amaçlı yazılar kimse alınmasın :)

You Might Also Like

0 yorum: