essence,

Essence 3D Pearls

12:53:00 aylin 0 Comments




 

Merhaba bloguma hoş geldiniz! Bugün Essence 3D Pearls  yani üç boyutlu incilerden bahsetmek istiyorum. Bu üç boyutlu incileri Nail artlarda , tırnak süslemelerinde kullanıyoruz ve aslında ilk uygulandığı an çok güzel çok Pratik ve tatlı gözüküyorlar. Fakat ne yazık  ki Essence 3D Pearls ı hiç beğenmediğimi belirtmeliyim.


 Bende  Essence 3D Pearls iki çeşidi var. Bir 03 Numarası bir de 07 Numarası. Oje olarak da Flormar'ın Siyah Mat ojesini kullandım. Ve özellikle 07 Numaralı olan boncuklar o kadar tatlı ki. Tırnakta duruşuna bayıldım!


Essence 3D Pearls  07 Numara

Essence 3D Pearls  03 Numara




Bu Minnoş boncukları iki şekilde uyguluyorsunuz (zaten yazımın sonunda nasıl uygulandığına dair kısa bir video var ) . İlk yöntem ojeyi sürdükten sonra boncukları tırnağınızın üzerinizden dökmeniz. Ki Bu yöntemle oluşan sonuç daha çok hoşuma gitti. daha doğal bir dağılım oluyor ve kibar duruyor. İkinci yöntemde ise tırnağınızı boncukların içine sokuyorsunuz. Bu yöntem ile daha yoğun dolu dolu bir görüntü elde ediyorsunuz ama bence kibar durmuyor. Yinede bu ikinci yöntemle uygulanan boncuklar daha sağlam oluyor.




Yani görüntü olarak oldukça tatlılar değil mi? Ama şimdi neden sevmediğime gelirsek:

1- Zaten bir iki saate kalmıyor dökülmeye başlıyorlar.
2- 07 Numara Renkli olanlar daha sağlam olsun diye üzerinden parlatıcı sürmeye çalıştığımda renkleri birbirine karışıyor.
3- Yine 07 Numara Renkli olanlar suyla temas ettiğinde rengi akıyor. ( Hiç mi elimizi yıkayamacağız yani?
4- Sağlam değiller. Uğraştığınıza değmiyor.

Zaten bir iki saat sonra saçınıza oranıza buranıza takılıp dökülmeye başlıyorlar.


Bu da ertesi günkü hali :(


,
Kısacası Essence 3D Pearls beğenmediğim, hatta oldukça başarısız bulduğum bir ürün. Siz ne dersiniz?

You Might Also Like

0 yorum: