güzellik,

Mac - Diva / Modasını korumaya devam eden Bordo Rujlar!

15:45:00 aylin 0 Comments




İlk bahar'a rağmen hala "top trend"lerden biri olan bordo rujlar, her kadının çantasında bulunması gereken vaz geçilmez bir Rujdur! İsterseniz şık bir akşam yemeğine davetli olun, isterseniz kız arkadaşlarınızla eğlenmeye gidin, eliniz bu ruja her gittiğinde gecenin kraliçesi siz olacaksınız!

Hangi rujdan mı bahsediyorum? Tabii ki Mac-Diva !
Rengi beyaz tene de esmer tene de çok yakışan, bir rivayete göre tüm bordo rujların "Atası" sayılan, bordo rujların şahıdır kendileri! ( Tamam burada biraz abartmış olabilirim - Hadi gelelim Mac - Diva rujunun objektif gerçek yorumuna :) )




Sayın Ruj severler. Mac'in Diva isimli ruju , çoğu kişiye yakışacak cinsten. Mat olması da son zamanların trendlerine uyuyor fakat çoğu mat Ruj gibi bu ruj da kuru dudaklarda kötü bir görüntüye neden oluyor. Bu nedenle bu ruju sürmeden önce dudaklarınıza nemlendirici uygulamanızı şiddetle tavsiye ederim.




Mac - Diva rujunu gördüğünüz gibi epey kullandım. Eğer ki hafif bir renk bana yeter derseniz hafifce dudaklarınıza dokundurup dağıttığınızda günlük kullanıma uygun hoş bir renk, yoğun sürdüğünüzde ise daha ağır ortamlarda kullanabileceğiniz çarpıcı bir renk olan çok yönlü bordo bir ruj.

Kalıcılığı oldukça iyi bir ruj olduğunu da belirtmeliyim.

Sayın ablamdan gizlice aldığım, ve bu posttan sonra da affına sığınıp itiraf etmiş olduğum bir yazı ile de bitirmiş olayım bu yazımı :)

Sevgili okurlar siz nasıl buldunuz Mac - Diva'nın rengini? Kullanacağınız bir renk mi? Siz de denedini mi bu ruju?

You Might Also Like

0 yorum: